1. Charakteristika výrobního území |
|
|
|
|
A. Výrobní podmínky |
|
|
Výrobní oblast |
- kukuřičná (K1, K2, K3), - řepařská (Ř1, Ř2, Ř3), - bramborářská (B1, B2, B3), - horská (H1, H2)
více info po rozkliknutí |
Výrobní podoblast |
Nadmořská výška |
Uveďte rozsah nadmořských výšek na obhospodařovaném území.
více info po rozkliknutí |
Průměrná teplota |
|
Roční suma srážek |
|
BPEJ |
|
Klimatický region |
|
Půdní typ |
Půdní druh |
Svažitost |
Skeletovitost |
Půdotvorný substrát |
Hloubka ornice |
Úřední cena půdy |
|
Průměrný obsah humusu |
|
pH/KCl: |
|
Obsah živin |
P2O5: |
|
K2O: |
MgO: |
Počátek jarních prací |
Uveďte podle vlastní zkušenosti z regionu. |
Počátek senoseče |
Počátek žní |
|
|
|
|
|
|
|
|
B. Infrastruktura výrobního území |
|
|
|
|
|
Výkupní organizace |
|
|
|
Uveďte hlavní firmy vykupující ve vašem regionu zemědělské komodity. (Komu můžete prodat svou sklizeň) |
|
|
|
|
Zpracovatelský průmysl |
|
|
|
Uveďte nejdůležitější zpacovatelské podniky ve vašem regionu (mlýny, jatka ...). |
|
|
|
|
Dodavatelské organizace |
|
|
|
Uveďte hlavní dodavatelské firmy zajišťující zemědělské zásobování ve vašem regionu (dodavatelé osiv, hnojiv, pesticidů, mechanizace ...). |
|
|
|
|
Oblasti se zvláštním režimem |
|
|
|
|
|
Ekologická omezení |
|
|
|
|