8. Výrobnost  osevního  postupu

               
Číslo honu Plodina Výměra  (ha) Podíl v osevním postupu (%) Výnos (t.ha-1) Koeficient přepočtu
na OJ 
Počet obilních jednotek na ha Počet obilních jednotek na hon 
 - hlavního prod.
 - vedlejšího prod.
a) b) c) d) e) g) h) ch)
f)      
  Příklad:            
       
1 Pšenice oz. 100 19,9 7 1 70 7000
3 0,1 3 300
               
       

Výrobnost  osevního postupu v obilních jednotkách                                        Suma

x i)

Průměrná výrobnost osevního postupu v obilních jednotkách na ha-1

 j) x

 

Údaje a) číslo honu, b) plodina, c) výměra uveďte ve stejném pořadí jako v části 5b) plán Hnojení organickými hnojivy.

f) Vyjádřete procenticky zastoupení jednotlivých plodin v osevním postupu.

e)  Výnos hlavního produktu - uvádějte skutečný výnos, v teoretických projektech stejnou výši výnosu jako v části projektu 3. Návrh struktury rostlinné výroby

f) výnos vedlejšího produktu -  uvádějte skutečný výnos, v případě teoretického projektu stejně jako v části 2. Požadavky na rostlinnou výrobu. Výnos u vedlejšího produktu se zapisuje pouze u vedlejších produktů odvezených z pole. Sláma ke hnojení se nezapisuje

g) Koeficient pro přepočet hlavního a vedlejšího produktu na obilní jednotky. Tabulka pro přepočet ZDE

h) přepočet výnosu pomocí koeficientu na počet obilních jednotek na jeden hektar dle vzorce   výnos * koeficient * 10
(10 se násobí kvůli převodu výnosu udávaného v tunách na OJ udávané v metrácích)

ch) celkový počet obilných jednotek na celý hon

i) Celková suma obilních jednotek za celý osevní postup.

j) Průměrný počet obilných jednotek na ha.