1. Charakteristika výrobního území
     
A. Výrobní podmínky    
Výrobní oblast (info)- kukuřičná (K1, K2, K3),
- řepařská (Ř1, Ř2, Ř3),
- bramborářská (B1, B2, B3),
- horská (H1, H2)

více info po rozkliknutí
Výrobní podoblast
Nadmořská výška Uveďte rozsah nadmořských výšek na obhospodařovaném území.

více info po rozkliknutí
Průměrná teplota
Roční suma srážek
BPEJ
Klimatický region
Půdní typ
Půdní druh
Svažitost
Skeletovitost
Půdotvorný substrát
Hloubka ornice
Úřední cena půdy
Průměrný obsah humusu

 

pH/KCl:

 

Obsah živin P2O5: (info)
K2O:
MgO:
Počátek jarních prací Uveďte podle vlastní zkušenosti z regionu.
Počátek senoseče
Počátek žní 
       
       
B. Infrastruktura výrobního území  
       
Výkupní organizace       
Uveďte hlavní firmy vykupující ve vašem regionu zemědělské komodity. (Komu můžete prodat svou sklizeň)
       
Zpracovatelský průmysl      
Uveďte nejdůležitější zpacovatelské podniky ve vašem regionu (mlýny, jatka ...).
       
Dodavatelské organizace      
Uveďte hlavní dodavatelské firmy zajišťující zemědělské zásobování ve vašem regionu (dodavatelé osiv, hnojiv, pesticidů, mechanizace ...).
       
Oblasti se zvláštním režimem
     
Ekologická omezení